دانلود ترجمه مقاله قانون های مطابق با ماده سمی مایکوتوکسین در مواد غذایی وارداتی از مغرب

دانلود ترجمه مقاله قانون های مطابق با ماده سمی مایکوتوکسین در مواد غذایی وارداتی از مغرب

توجه برای دیدن نسخه لاتین کامل و درست صحیح  لطفا در قسمت  پایین متون خارجی را به صورت رایگان دریافت نمایید.
قسمتی از متن انگلیسی:
A mycotoxin contamination of food and fodder is natural that Asprgylvs through the mold of the type of mold, penicillium and Fasaryvm create Grdd.tdad known mycotoxins that can be bad effects on human and animal health on the rise This paper examines the pollution and the presence of mycotoxins (eg aflatoxins, Avkratvksyn A, and Fasaryvm toxin) in grains, bread, milk, spices, wine, olives, white meat, dried fruit and nuts deals
 %d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%b1%d8%a7%db%8c%da%af%d8%a7%d9%86-%d8%a7%d8%b5%d9%84-%d9%85%d9%82%d8%a7%d9%84%d9%87-%d8%a7%d9%86%da%af%d9%84%db%8c%d8%b3%db%8cجهت دانلود ترجمه این مقاله به قسمت پایین مراجعه فرمایید.

 


چکیده ترجمه:
مایکوتوکسین یک عامل آلوده کننده طبیعی مواد غذایی و علوفه می باشد که از طریق کپکی از نوع قارچ اسپرگیلوس، قارچ کپکی سبز و فاساریوم ایجاد می گردد.تعداد مایکوتوکسین های شناخته شده که می تواند اثرات بدی روی سلامت انسان و حیوانات داشته باشد رو به افزایش بوده و همچنین مقررات مربوط به کنترل وجود آن ها  درمواد غذایی و علوفه نیز در سطح گسترده تری اعمال می گردد. کشور مراکش، کشوری در شمال آفریقا می باشد که توسط دریای مدیترانه و اقیانوس اطلس احاطه شده است.که دارای هوایی با رطوبت و درجه حرارت بالا بوده که برای رشد کپک ها شرایط مناسبی را به وجود می آورد. این مقاله به بررسی میزان آلودگی و وجود مایکوتوکسین ( برای مثال آفلاتوکسین، اوکراتوکسین A، و فاساریوم توکسین) در حبوبات، نان، شیر،  ادویه، شراب،زیتون، گوشت سفید، میوه خشک و آجیل می پردازد. میانگین نمونه های آلوده شده، اغلب موارد بیش از ۵۰ درصد می باشد. قوانین وضع شده در ارتباط با مقررات مایکوتوکسین، توسط مقامات مراکشی، در مقایسه با محدودیت های کشورهای اروپایی و بین المللی نیز مورد بحث قرار می گیرد. اطلاعات جدید در مورد آلودگی مواد غذایی و علوفه توسط مایکوتوکسین در این مقاله مورد بحث قرار می گیرد. سرانجام، بخش آخر این مقاله شامل نتیجه گیری، جنبه های اصولی و توصیه هایی می باشد که می بایست توسط مقامات و متخصصان در طی بررسی وجود مایکوتوکسین در مواد غذایی و علوفه تولیدی/ یا تجاری در مراکش، مد نظر قرار گیرد.

توضیحات
عنوان انگلیسی مقاله: Occurrence and legislation of mycotoxins in food and feed from Morocco
عنوان فارسی مقاله: جود و قوانین مربوط به ماده سمی مایکوتوکسین در مواد غذایی وارداتی از کشور مغرب.
دسته: صنایع غذایی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: ۲۴
مقاله انگلیسی با ترجمه روان فارسی آماده ی خرید می باشد.
%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%aa%d8%b1%d8%ac%d9%85%d9%87-%d9%85%d9%82%d8%a7%d9%84%d9%87-%d9%88-%d8%aa%d9%88%d8%b6%db%8c%d8%ad%d8%a7%d8%aa-%d8%a8%db%8c%d8%b4%d8%aa%d8%b1

در صورت دانلود نشدن فایل لاتین :برای دریافت رایگان نسخه انگلیسی این تحقیق در سایت میهن همکار در قسمت بالا که به منظور خرید و دانلود ترجمه وارد میشوید در آنجا دانلود نمایید.
 جهت خرید مقاله ترجمه شده درباره قانون های وابسته به ماده سمی مایکوتوکسین در مواد غذایی وارداتی از مغرب  و …قسمت بالا بر روی ( نوار رنگی  ) کلیک کنید.

 




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *